september

september wees lief voor me. buiten voelde veilig en de avonden waren eindeloos. we dansten door het leven dus zet het volume hoger. september ik weet dat de tijd verstrijkt maar laat mij vasthouden aan de mooie dingen. de dagen zullen uitbloeien maar ik zal de schittering opzoeken. ik zal zo vaak afscheid moeten nemen dus houd mij vast. soms weet je dat iets de laatste keer zal zijn en dat maakt het er niet gemakkelijker op. september – laten we nog een keer verdwalen. nog een keer lachen. ik heb geluk gekend dus laten we nog een keer verlicht zijn.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s