de zon zal ook wel weer gaan schijnen

de zon zal ook wel weer gaan schijnen en voor we het weten is het weer juni fietsen we met een spijkerjas over het stuur door de stad knijpen we ons ogen samen tegen de glinstering in het water halen we frambozenijs bij dat ene tentje in die wijk waar we vroeger ook kwamen zitten we op kleedjes in het park de zonsondergang steeds later steeds mooier krijgen de dagen weer kleur en vinden we vrede zonder daar moeite voor te doen.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s