Nog niet. 

Laten we vasthouden aan wat we kennen. Weet wanneer je een beeld moet houden als lekgeprikte fotos aan een kurken wand. Laat anderen voorbijgaan als een gezicht van een voorbijgaande die je net-niet herkent. We hoeven het niet te weten. Achterlijk maar niet achteloos en soms chagerijnig maar nooit lang boos. Zachtaardig en ook soms te breken. Laat je niet veranderen door invloeden maar laat invloeden je voeden. Kijk door alle ogen en sluit ze voor wat wacht. Ik had t niet kunnen weten maar ik had t wel verwacht. 
Ik wist het nog niet.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s