Stilte.

Het regent en waait weer als vanouds. Vorige herfst kon ik het niet waarderen. Nu wel. Ik ben niet meer angstig. Ik maak mij te snel zorgen. Ik rouwde om het afscheid van iemand die nooit de mijne was. Ik dacht te ver vooruit. Voorzorgsmaatregelen. Ik ben zo opgelucht dat je eerlijk bent geweest. Laat de tijd je helen. Laat de tijd de woorden uit je hoofd nemen. Laat de regen je rustig maken. Je hebt mij niet nodig, je hebt al duizend keer gevochten.

Ik wacht op je.

Warm je handen aan mijn huid als je klaar bent.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s