vertrek – III

ik sluit af en draai de deur dicht. het was mooi en het is mooi geweest. ik zal ook wel weer terugkomen – maar dat zal niet meer hetzelfde zijn. ik wil niets anders herkennen dan mijn reflectie. weten dat ik er nog ben en haar opnieuw mag uitvinden. ik wil weer groter dromen. er is goud aan t einde van de regenboog dus wil ik gaan. er zijn nog zoveel dingen om verliefd op te worden. nieuwe plaatsen en puzzelstukjes. ik wil niks alledaags en niets vertrouwd. laat mijn bubbel barsten. vandaag kan alles weer.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s