beste

soms denk ik dat we uit hetzelfde hout zijn gesneden en dat als de wind waait wij dezelfde kant op waaien. dat als het middernacht is we elkaar vinden en dat als we samen zijn we vergeten dat we liever alleen slapen. als de zon schijnt dan kijken we elkaar in de ogen aan en lachen en wensen elkaar het beste toe. maar als de zomer voorbij is ben ik bang dat we ons eigen weg gaan – en dat dat niet dezelfde kant op is omdat we elkaar het beste wensen.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s