– a u b

ik ben niet alleen hier – hoef niet alleen te zijn. want sommigen zijn wat anders, net niet binnen de lijntjes, wachten liever tot de volgende trein komt. nemen meer tijd, wachten tot de zon laag staat, maken ruimte voor de anderen.

ik ben niet hier – hoef niet altijd aanwezig te zijn. soms mag ik wachten op de stoeprand, wil dat iemand mij ophaalt, kan de kleuren niet herkennen, soms verdwaald op plekken die vertrouwd moesten voelen.

ik ben niet alleen – hoef niet alles zelf te dragen. neem ook een hengsel, vouw je zorgen tot een vliegtuig, de volgende halte voelt als thuis, de klok haalt zichzelf weer in.

ik ben niet alleen – zeg me, ik ben niet mij (mijn zorgen) – even geduld aub.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s