ze.

Ik vind de liefde zo mooi, maar ze past momenteel niet bij me.

De liefde staat in de gang te wachten met haar schoenen aan, de sleutels hoor ik vanaf hier rinkelen. Ik zeg dat ik bijna klaar ben maar liegen staat niet in mijn top 3 competenties. Mijn haar druppelt nog, de grijze laminaatvloer wordt glad maar ik ben niet bang om te vallen. Want zolang ik hier blijf maakt het niet uit, mag ik vallen en zachtjes op mijn blauwe plekken duwen om iets te voelen. Hier mag ik diagonaal in mijn grote bed liggen terwijl ik luister hoe ze met haar sleutels rinkelt en weer gaat zitten wachten op het krukje naast de voordeur.

Op de deurmat staat ‘welkom’, we veranderen allemaal wel eens van gedachten.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s