zomermaanden.

de foto’s van de zon die ondergaat in de bomenrij van het park naast mijn huis. de dagen waarvan we wilde dat ze eindeloos waren. de luide nachten en de stille ochtenden. de deur uit gaan, weer thuiskomen, gaan, weer je weg terug vinden. het voorjaar in quarantaine. het inslaan van bierkratten omdat we toch nergens heen kunnen. het leren waarderen van de muren om je heen. door de stad wandelen en de tijd nemen. tijd hebben. langzaam weer naar buiten gaan. weer opstarten. afscheid nemen van de vorige tijd. leren verder te gaan en verder te durven kijken. stappen zetten. terugkijken en niet jezelf daarin verliezen, maar glimlachen.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s