vol volume

en soms ben ik al 24. fiets ik met de menigte naar het station. heb ik levens geleefd. dingen achtergelaten. vind ik een weg. leer ik hoe ik moet leven met mijzelf.

maar vaak ben ik pas 24. fiets ik liever door de nacht. wil ik leven tot het uiterste. zoek ik de verbinding op. leer ik dat ik kan dansen en mooi kan zijn. vind ik geluk omdat de muziek nooit ophoud.

en ik vrees voor de dag dat ik dat (weer) verlies. dat ik alweer ouder ben. niet meer jonger ben. niet meer kan verdwalen in de nacht. dat ik geleerd moet hebben hoe te leven. de twijfels niet meer weg kan dansen.

tot die tijd richt ik mijn armen in de lucht. word ik omvangen door de mensen. kleurlicht om mij heen. ben ik vol van geluk. leren we leven op het ritme. zal ons plezier nooit te oud worden. het leven nooit gedempt maar op vol volume.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s