veranderen – 2

het is donkergrijs en ik kijk niet omhoog. zolang ik het onzekere niet zie zal het ook niet tegenzitten. het zal gaan stormen en ik zal weggaan en beiden zitten mij dwars. ik probeer door te gaan maar ook de wind werkt tegen. dus ik trap door – blijf stug volhouden. het zal stortregenen. de warmte weggevaagd. de herinneringen sterker dan ooit. het betrekt en klem mij vast aan de dingen die ik zeker weet.

Advertisement

1 thought on “veranderen – 2”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s