terug

wat als we nog één keer terug gaan? dan doen we weer net alsof we niet wisten dat we breekbaar waren.

denken we niet na over de woorden die we zeggen en vertel ik je nog een keer mijn geheimen. je zegt me dat het goed komt en voel me veilig. mijn arm in jouw arm verstrengeld. we lopen samen tot we vergeten zijn waarvan we wegliepen. ik luister naar je verhalen. de zon zakte zo langzaam. we dachten dat we onsterfelijk waren. we lachen.

wat als we nog één keer terug gaan? dan zeg je dat het goed komt en dan geloof ik je.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s