dichtbij.

terwijl het lijkt alsof alles veranderd buiten je macht om, voelen we ons klein. kleiner dan de oncontroleerbare snelheid waarin het leven doorgaat. maar als je dichtbij kijkt blijven sommige waarden onveranderd. zijn de dorpen nog dorpen en de stad ongrijpbaar magisch. de onschuld blijft hangen en de rem blijft los. blijkt de witte wijn nog koud te zijn en de avonden warm. als je dichtbij zoekt blijven dingen comfortabel onveranderd.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s